Spune NU improvizatiilor!
  • Vitan Barzesti
  • sector 4 nr. 11A

UN PROIECT ROMSTAL

diy5

 

Consursul “Dezastrele de acasa”  este sustinut de compania Romstal.

De ce? Pentru ca noi credem ca improvizatiile sau lucrarile facute de neprofesionisti pot fi…amuzante si penibile  in prima faza insa extrem de periculoase ulterior.  

Așa că…pentru a evita dezastrele de acasa:

– nu faceti improvizatii! 

– apelati la echipe de profesionisti!

– nu faceti rabat de la calitate!

 

Despre Romstal

Povestea Romstal a inceput in anul 1994, atunci cand s-a deschis primul magazin in incinta complexului Unirea. Primele categorii de produse comercializate au fost radiatoarele, centralele termice, pompele de circulatie, vasele de expansiune si tubulatura din polipropilena. Inca din primul an s-a dezvoltat in forma incipienta conceptul de franciza prin deschiderea reprezentantei din Miercurea Ciuc. In anul 2000, Romstal incheie anul cu o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro si cu peste 300 de angajati. In anul urmator se inaugureaza inca doua filiale, la Suceava si Constanta, in timp ce numarul reprezentantelor din tara ajunge la 51.  Romstal se claseaza pe locul 2 in Topul National al Firmelor Private alcatuit de Consiliul National al Intreprinderilor Mari si Mijlocii din Romania, in domeniul “Comert cu ridicata al bunurilor de consum, altele decat cele alimentare”, si pe locul 8 la categoria Intreprinderi Mari.

In anul 2003 Romstal se extinde pe piata europeana prin deschiderea unui prim magazin in Kiev, Ucraina. Romstal Fundeni devine al cincilea magazin din Bucuresti. Intra in retea filialele Sibiu si Pitesti.Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti claseaza Romstal pe locul 5 in Topul National al Firmelor, in domeniul Comert, la categoria Intreprinderi Mari.

Astazi, Romstal are o retea formata din 11 magazine in Bucuresti, 46 de filiale si  37 de reprezentante si este lider pe piata de profil din Sud-Est-ul Europei, specializat in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. De peste 20 de ani, pasiunea si devotamentul companiei se transpun in produse inovatoare, exclusive, care demonstreaza de fiecare eficienta si fiabilitate. Angajamentul Romstal fata de clienti este unul pe termen lung, oferind solutii pentru toate genurile de proiecte, intr-un sistem complex de consultanta, oferit gratuit publicului. Compania se implica activ in dezvoltarea societatii si a comunitatilor din care face parte, sustinand proiecte din domenii precum educatie, sanatate, sport si ecologie. Prin actiunile intreprinse, Romstal incearca sa ofere suport societatii, contribuind la calitatea vietii in comunitatile locale. Totodata, compania pledeaza pentru o atitudine proactiva fata de gasirea unor solutii eficiente si sustenabile pentru un viitor mai verde. In acest sens, Romstal a adoptat o politica energetica la nivel de companie prin care sunt reduse resursele utilizate.

Care sunt atuurile companiei?

Misiunea companiei Romstal este aceea de a fi principalul furnizor si partener de incredere al instalatorilor. Avand o retea cu peste 5000 de parteneri, compania ofera atat produse si servicii de calitate, cat si consultanta necesara. De-a lungul celor 20 de ani de existenta , Romstal a dezvoltat un parteneriat unic cu instalatori din toata tara.

Produsele din gamele Romstal asigura cel mai bun raport calitate/pret, demonstrand de fiecare data eficienta si fiabilitate. Romstal vine in ajutorul clientilor sau, oferindu-le cele mai bune bune solutii intr-un proces de consultanta complex. Echipa de consultanti, calificati in cadrul Academiei Romstal, sta la dispozitie cu informatii despre detaliile tehnice ale produselor, dimensionari ale proiectului, precum si solutii de implementare.

Compania ofera service la cel mai inalt grad de profesionalism pentru produsele pe care le comercializeaza.. Pieselele de schimb aflate in permanenta in stoc, precum si interventiile rapide si eficiente recomanda Romstal ca fiind partener de incredere al clientilor sau. Sistemul de asistenta functioneaza Non-Stop, clientii pot suna oricand au intrebari cu privire la instalarea echipamentelor.

Avand propria retea de trnsporturi, produsele sunt livrate direct la sediul clientului, in maxim 24 de ore. Cu o expertiza de 20 ani in domeniu, Romstal ofera garantia celui mai bun furnizor de solutii in materie de instalatii.

Despre Academia Romstal

Academia Romstal a fost creata din dorinta de a transmite mai departe cunostintele si experienta in domeniu catre clienti, si nu numai. Cu o suprafaþã de peste 1.000mp, ce include un amfiteatru cu o capacitate de 55 de locuri, douã sãli de curs cu peste 50 de locuri, precum si un laborator cu standuri de produse funcþionale, Academia isi propune sa curseze peste 5.000 de profestionisti in instalatii pana la finalul anului.

Lectorii specializati ofera atat cursuri tehnice pentru angajatii companiei si firmele colaboratoare, cat si pentru si pentru firmele de instalatii partenere Romstal. In plus, compania sustine traininguri de autorizare de catre ISCIR (responsabil cu verificarea tehnica), RSL (responsabil cu supravegherea lucrarilor) si RVSTI (responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor).

Academia Romstal este autorizată din octombrie 2005 pentru organizarea de programe de calificare.

în meseria „Instalator Instalaţii de Încălzire Centrală” –cod COR: 7136.2.4 de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (Comisia de Autorizare a furnizorilorde formare profesională din Municipiul Bucureşti) – Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei / Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

 Academia Romstal susţine şi organizează cursuri în România (Bucureşti, Constanţa, Deva,şi Suceava), Republica Moldova (Chişinău) şi Ucraina (Kiev şi Lvov).