Spune NU improvizatiilor!
  • Vitan Barzesti
  • sector 4 nr. 11A

DESPRE CONCURS

instalatoriDescrierea proiectului

Campanie de educare a publicului in privinta pericolului realizarii  a micilor reparatii neavizate de acasa sau a proiectelor facute de neprofesionisti!

Campania se va desfasura sub forma a doua concursuri:

Concurs pentru instalatorii Romstal + Concursul alegatorilor de pe Facebook.

Mecanism:

Instalatorii se inscriu la concurs prin completarea unui formular pe site-ul dedicat dezastreledeacasa.ro. Ei trebuie sa incarce pana la 5 poze + o poveste de pana la 200 de cuvinte despre un caz/intamplare pe care l-au intalnit in ulimul an. Cazul trebuie sa descrie o lucrare facuta necorespunzator, o lucrare reala si a carei autenticitate poate fi dovedita!

Perioada de inscriere va fi 4 aprilie 2016 –  31 decembrie 2016.

Din toate lucrarile inscrise , cu ajutorul unui juriu, se vor alege cele mai reprezentative 10 lucrari in functie de mai multe criterii, printre care: gradul de dificulatate sau comicul de situatie. Selectia se va desfasura in perioada 16 ianuarie – 30 ianuarie 2017.

Cei 10 finalisti vor fi incarcati intr-o aplicatie dedicata, pe pagina Facebook Romstal Romania. Va incepe astfel perioada de votare. Un fan facebook va trebuie sa intre in aplicatie, completeaza adresa de mail si nr de telefon si voteaza cu cea mai haioasa intamplare sau instaltorul pe care il sustine.

Mentiune: Este necesara inscrierea a minim 10 participanti pentru desfasurarea concursului. Daca nu vor se vor inscrie minim 10 participanti ( 10 dezastre inscrise ) consursul se va opri pentru editia in curs. In acest caz, participantii care au inscris dezastre, vor primi cate un premiu de consolare. 

Aplicatia va limita posibilitatate unui singur vot / fan. Perioada de votare pe facebook va avea loc intre 1 februarie – 15 martie 2017

Instalatorul anului, a carui lucrare va avea cele mai multe voturi facebook, va fi desemnat pe 20 martie 2017

Dintre alegatorii facebook, cei care s-au inscris si au votat, va fi tras la sorti un castigator, cu ajutorul programului random.org.

 

Premii

  • Finalistii concursului dezastreledeacasa.ro vor primii cate un premiu de 100 de euro
  • Castigatorul concursului, votat de facebook, va primii marele premiu in valoare de 1000 de euro
  • Alegatorii facebook intra in cursa prin tragere la sorti pentru un premiu de 500 de euro