Spune NU improvizatiilor!
 • Vitan Barzesti
 • sector 4 nr. 11A

Concurs Facebook

instalatori facebook

Concursul alegatorilor de pe Facebook

Voteaza si castiga!

Termeni si conditii

 

 1. Participarea la Concursul alegatorilor de pe Facebook” implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a Termenilor si Conditiilor
 2. Campania este organizata de catre Societatea Comerciala “Romstal Imex” S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Sos.Vitan-Barzesti, nr. 11A, Sector 4, înmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J40/14205/1994, telefon:021/332.09.01, fax: 021/332.09.04,CUI RO5990324,cont IBAN RO74RNCB5010000000130001,deschis la BCR, SECTOR 1, denumita in continuare „Organizatorul”
 3. La concurs pot participa fanii facebook RomstalRomania, rezidenti romani. Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei. La concurs nu pot participa angajatii Romstal sau membrii ai familiilor acestora
 4. Perioada de votare pe facebook va avea loc intre 1 octombrie – 30 noiembrie 2015.
 5. Intrarea in concurs se face prin pagina Facebook.com/RomstalRomania, in pagina de aplicatie a concursului “Dezastrele de acasa” .
 6. Un concurent intra in concurs daca este fan al paginii de facebook, si daca voteaza unul din finalistii concursului Dezastrele de acasa, completand si formularul de inscriere in concurs ( nume, adresa de mail )
 7. Finalistul concursului cu cele mai multe voturi de pe facebook va fi declarat castigatorul concursului “Dezastrele de acasa”
 8. Participantii la Concursul alegatorilor de pe Facebook au voie sa plaseze un singur vot pentru favoritul lor.
 9. Participantii la concursul Concursul alegatorilor de pe Facebook vor intra intr-o tragere la sorti pentru castigarea unui premiu de 300 de euro.
 10. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti electronica prin intermediul random.org in prezenta Comisiei de alegere Romstal si a unui notar.
 11. Câștigătorul marelui premiu va fi extras la data de 16 decembrie 2015, prin tragere la sorti. Câștigătorul va fi anunțat pe sau înainte de 04 septembrie 2014
 12. Premiul de 500 de euro va fi daruit castigatorului in termen de 30 de zile de la data anuntarii lui.
 13. Castigatorul va anuntat pe pagina de facebook si pe situl dedicat campaniei “Dezastrele de acasa”.
 14. Daca castigatorul nu isi revendica premiul in termen de 30 de zile, Romstal va efectua o noua extragere eletronica.
 15. Concursul alegatorilor de pe Facebook nu este in nici un fel sponsorizat sau administrat de reteaua de socializare Facebook
 16. DATELE PERSONALE
  In conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, inscrierea la concurs presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului participantului cu privire la prelucrarea datelor sale (nume, prenume, e-mail, telefon, adresa postala) in scopuri de reclama, marketing direct si publicitate, statistica, fidelizarea clientilor, atat pe durata campaniei cat si dupa incheierea acesteia, pana la exercitarea dreptului de opozitie.
 17. RESPONSABILITATE : organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea pentru persoanele inscrise la concurs dupa data Campaniei; pentru inscrierile nevalidate datorate pierderii de informatii din motive independente de puterea organizatorului, pentru intreruperile de Internet cauzate de furnizorii locali si care au pus in imposibilitate inscrierea; pentru intreruperile de conexiune si pierderile de date cauzate de reteaua sociala virtuala Facebook. In cazul in care se demonstreaza ca un participant castigator a fraudat concursul premiul se acorda urmatorului extras.